De hobbyzolder is bedoeld om u, als bezoeker, een kijkje achter de schermen van onze vereniging te geven. Ook bieden wij onze leden de mogelijkheid om stukjes te schrijven die hier geplaatst worden.

Clubdag 29 juli 2017 - Dokkum

Wij als modelbouwvereniging “De Skipper” kozen dit jaar de vijver aan de Waterranonkel in Dokkum voor de vaarshow van onze clubdag. De club die uit 17 leden bestaat liet hun bijzondere vaartuigen te water. 

Er waren offshore schepen,sleepboten, plezierjachten en diverse andere modellen. Zelfs een skûtsje maakte onderdeel uit van de natuurgetrouw uitgevoerde modellen die het ruime sop kozen. Voor de leden is modelbouw een passie, het geeft veel voldoening en het is een ontspannende tijdsbesteding. Het is een plezier aan het bouwen (volgens officiële tekeningen) het varen en natuurlijk ook de vriendschappen binnen de club van mensen met de zelfde bevlogenheid. 

Geen grote golven in de vijver aan de Waterranonkel, maar wel een groot plezier van deelnemers, toeschouwers en buurtbewoners. We hebben de middag gezellig afgesloten met een heerlijke bbq. 

Bekijk de foto’s van de clubdag 2017 hier: