Er zijn weinig verenigingen in Nederland die zonder sponsoren kunnen. Gelukkig hebben wij ook een aantal sponsoren die het voor ons mogelijk maken om onze hobby uit te oefenen. Wilt u ook een bijdrage leveren aan onze vereniging door sponsor te worden? Neem dan contact met ons op.

Onze sponsoren

Skûtsje verhuur D.Bakker verzorgt dagtochten op de prachtige Friese wateren. D. Bakker heeft twee skûtsjes in de verhuur: De Connie en It Lieuwke. Wilt u een lekker dagje varen in Friesland? Neem dan een kijkje op de website door op het logo te klikken. 

Minicamping Blauforlaet is gelegen in de rustgevende, Friese natuur. De camping ligt aan een kanaal dus een ideale locatie voor mensen die van vissen houden. De camping biedt ruimte voor caravans, campers en ook is er een blokhut te huur. Wilt u kamperen in de Friese natuur? Neem dan een kijkje op de website door op het logo te klikken. 

Verduijn Electro Oenkerk heeft een ruim assortiment aan elektronische huishoudelijke apparatuur. Stofzuigers, wasmachines, magnetrons en meer vindt u bij Verduijn in Oenkerk. De winkel is te vinden aan de Rengersweg in Oenkerk op nummer 42. 

 FRL reclame is leverancier van reclame in de breedste zin van het woord.Alles onder een dak voor uw gemak,Overleg,Ontwerp en productie.Dit zorgt voor een uniforme uitstraling welke zeer herkenbaar is voor uw klant.

 

       JACHTLAKKEN & WATERSPORT             BOUW & INDUSTRIE

           AUTOMOTIVE                                           SMEERMIDDEL                        

      

         Zuiderkruisweg 7

         8938 AP Leeuwarden

         Verkoop@fov.nu

         058-2136487